zaterdag 12 juni 2010

Fotomanipulatie

In de fotoclub waar ik lid van ben, doe ik mee aan de FAG (fotografie anders gezien). De opdracht die we nu hebben is een photoshop-beeld maken. Lijkt misschien simpel. Maar toch wil je een origineel, uniek en sterk beeld maken.
In de reclamewereld gaat het juist om zoveel mogelijk aandacht te trekken met de advertentie om zo een indruk achter te laten bij de kijker, zodat hopelijk het product ook massaal gekocht wordt. Hier wordt dan ook gretig gebruik gemaakt van fotomanipulatie door middel van photoshop.
De Franse studio La Souris sur Le Gateau is hier erg creatief in. Deze studio maakt dan ook zeer creatieve, grappige en prachtige beelden voor cliënten als BMW, Cartier, Citroën, Chanel, Hennessy, Mercedes en Nokia.




Door deze prachtige creatieve beelden genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om hopelijk tot een creatief beeld te komen!
Anita

1 opmerking:

  1. Zeker een heel leuk en interessant artikel, wij hebben sinds kort voor onze webshop een 360 graden productfotografie studio aangeschaft. Zo kunnen wij onze producten vanaf elke hoek aan onze klanten tonen. Een vooruitgang in productfotografie!

    BeantwoordenVerwijderen